Виїзне засідання ПМПК в Богодухівському районі

22 березня 2018 року на базі КЗ Богодухівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбулося виїзне засідання КУ «Психолого–медико- педагогічної комісії» спільно з відділом освіти Краснокутської РДА.

                   Ознайомившись із особливостями розвитку дитини та результатами обстеження, консультанти приймають колегіальне рішення та надають батькам витяги з рекомендаціями щодо вибору можливої програми виховання та корекційного навчання, у тому числі інклюзивного (інтегрованого), у поєднанні з реабілітаційними заходами, соціальною адаптацією й інтеграцією в суспільне життя дітей, які потребують корекції фізичного та (або) розумового розвитку.

                   Своєчасне звернення до психолого-медико-педагогічної консультації, дає можливість скористатися перевагами раннього втручання, попереджати вторинні ускладнення у розвитку, труднощі у подальшому житті дитини. Тісна взаємодія консультантів, батьків, педагогічних працівників допоможе визначити та розкрити потенціал дитини, знайти її місце у суспільстві, відчути себе потрібною, а значить — щасливою людиною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

thirteen + sixteen =