Всеукраїнський зліт учнівських лісництв

Нещодавно кафедра лісового та садово-паркового господарства Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова спільно з Комунальним закладом «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості», Харківським обласним управлінням лісового та мисливського господарства та Харківським обласним товариством лісівників України провели фінал І обласного (відбіркового) етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв закладів загальної середньої освіти  та позашкільних навчальних закладів.

У Зльоті взяли участь представники десяти кращих учнівських лісництв області серед яких і команда Гутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Юні лісівники, використовуючи мультимедійні презентації, доповіли про науково-дослідницьку діяльність шкільного лісництва.  Житник М. (10 кл.) захистила дослідницький проект на тему «Технології вирощування та догляд за сіянцями сосни звичайної. Загребелна М. та Ебонзо Д. (9кл.) презентували агітаційно-просвітницьку природоохоронну діяльність, впровадження інноваційних технологій вирощування лісових культур, зв’язки з лісгоспами та науково-дослідними установами.

Для учасників Зльоту було проведено пізнавальну екскурсію в музеї історії Харківського національного університету міського господарства імені О. М. Бекетова.

Відповідно до висновків журі І обласного (відбіркового) етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв  Гутянське шкільне лісництво було нагороджено грамотою, цінними подарунками та цікавою методичною літературою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 + one =