Розпочався І (районний) етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

10 травня на базі Шарівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів розпочався І (районний) етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У грі взяли участь 9 команд закладів освіти району. Під славнозвісний козацький марш рої  вишикувались для урочистого відкриття, на якому були присутні: начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко, завідувач сектору у справах молоді та спорту районної державної адміністрації Людмила Клочко, заступник військового комісара територіальної оборони Андрій Ольховський.

Начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко привітала всіх присутніх та  зазначила, що такі ігри як «Сокіл» («Джура») виконують важливу функцію – виховання нового покоління борців за Україну, а також побажала їм відваги, успіхів та впевненості.

Цьогорічна програма заходу включає такі види змагань та конкурсів: «Стрільба», «Стройовий впоряд», «Смуга перешкод», гра «Відун», «Рятівник», «Туристична смуга перешкод», « «Ватра у колі друзів» та «Добре діло».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

9 + 19 =