Свято дитинства

 

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято дитячої радості та одвічної надії дорослих на їхнє щасливе життя.

Захопливі ігри, конкурси розваги, малюнки на асфальті, майстер-класи, концертні номери від юних обдарувань Богодухівщини – так відзначили Міжнародний день захисту дітей в районі.

Привітали дітей зі святом голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова, заступник Богодухівського міського голови Ольга Мальована, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко, завідувач сектору у справах молоді та спорту районної державної адміністрації Людмила Клочко та завідувач сектора культури районної державної адміністрації Алла Волошко.

Очільники району нагородили обдарованих дітей за наполегливість та високі досягнення у навчальній і пізнавальній діяльності, активну життєву позицію грамотами Богодухівської районної державної адміністрації та Богодухівської районної ради.

Також талановиті діти району та міста отримали грамоти та подяки від Богодухівської міської ради, відділу освіти районної державної адміністрації, сектору у справах молоді та спорту районної державної адміністрації та сектору культури районної державної адміністрації.

Приємним подарунком для дітей стало смачне морозиво від очільників району. А для дорослих найбільшою втіхою були щасливі усміхнені обличчя малечі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − 8 =