Відкриття нової танцювальної зали

Сьогодні у Богодухівському центрі дитячої та юнацької творчості відбулася приємна, знаменна подія – відкриття нової танцювальної зали хореографічного колективу «Радість», керівником якого є Васильєва Ольга та вручення нової підсилювальної музичної апаратури для проведення масових заходів та використання у роботі вокальних гуртків. На церемонію відкриття та вручення апаратури завітали вельмишановні гості – голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шаров, голова Богодухівської районної ради С.Ф. Панов, депутат обласної ради О.В. Львова та начальник відділу освіти І.О. Повойко.

Володимир Анатолійович та Сергій Федорович у теплій, родинній обстановці розповіли про хід ремонтних робіт у центрі дитячої та юнацької творчості, про те, скільки всього було придбано й використано для сучасної ефективної модернізації будівлі, скільки роботи зроблено в районі завдяки зусиллям керівництва району та області, скільки ще робиться та заплановано втілити в життя. А ще, що найприємніше для нас, педагогів та батьків вихованців центру творчості – те,  що створюються сучасні зручні умови, надаються необхідні матеріали та технічне обладнання, подарунки та грамоти для наших дітей  заради їхнього добробуту, здоров`я, розвитку здібностей та талантів, що ми, дорослі, любимо, піклуємось і поважаємо їх, і надалі робитимемо все, що потрібно для процвітання та прославляння дитячих творчих досягнень Богодухівського району.

Ольга Володимирівна та Ірина Олександрівна підсумували сказане очільниками району і висловили слова великої вдячності за розуміння та підтримку керівництву району і області. Також слова подяки, вдячності лунали від батьків вихованців центру творчості, дітей та педагогів на адресу начальника відділу освіти І. О. Повойко, голови районної державної адміністрації В. А. Шарова, голови районної ради С.Ф. Панова та голови обласної державної адміністрації Ю.О. Світличної. Дуже приємно, що відбуваються такі плідні, кардинальні зміни в позашкільній освіті району, від щирого серця дозвольте побажати вам, шановні наші добродії, – наснаги, здоров`я, добра, миру, благополуччя, успіхів і ТАК ТРИМАТИ ! А ми завжди у всьому будемо вам допомагати !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 4 =