Тривають ремонтні роботи у закладах освіти району

Не дивлячись на те, що пора відпочинку та відпусток у самому розпалі, заклади освіти невпинно готуються до початку нового навчального року. Поки школярі відпочивають, у закладах загальної середньої освіти Богодухівського району активно ведуться ремонтні роботи.

На сьогоднішній день за кошти районного бюджету для закладів освіти з метою проведення поточних ремонтних робіт закуплено фарби, лаки, шпалери, клей, лінолеум та інші господарчі товари. Спільними зусиллями вчителі, батьки та обслуговуючий персонал працюють над тим, щоб початок нового начального року школярі зустріли в сучасних та комфортних умовах.  

Загалом на закупівлю будівельних матеріалів з районного бюджету виділено 671,5 тис. грн.

Уже майже завершено капітальний ремонт покрівлі Ульянівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Розпочато роботи із заміни вентиляції та будівництву спортивного майданчика з встановленням спортивного знаряддя та тренажерів у КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2».

Для забезпечення умов впровадження стандартів нової української школи до нового навчального року, створення нового освітнього простору триває закупівля дидактичних матеріалів, сучасних меблів, комп’ютерного обладнання, відповідного мультимедійного контенту для початкових класів з яких 90% фінансує державний бюджет, не менше 10% виділено з районного бюджету.

Всі роботи проводяться під чітким керівництвом голови районної державної адміністрації Володимира Шарова, відділу освіти районної державної адміністрації та керівників закладів освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 − eight =