Продовжується огляд готовність закладів освіти району до нового навчального року

10 серпня  здійснено виїзди комісії з огляду готовності закладів освіти району до роботи в 2018/2019 навчальному році до Кручанського дошкільного навчального закладу, Кручанської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, Павлівської загальноосвітньої школи І – ІІ ступенів, Богодухівської гімназії №1 та Богодухівського ліцею №3. Огляд Богодухівського ліцею №3 відбувся за участю  голови районної державної адміністрації Володимира Шарова.

Слід зазначити, що за рахунок державного та районного бюджетів для цих закладів придбано учнівські меблі для початкової школи та тенісні столи, мультимедійний комплекс, телевізори, пристрої для друкування, сканування та ламінування.  Встановлено металопластикові двері у Богодухівському ліцеї №3.

Члени комісії відзначили, що творчий підхід та щире вболівання педагогічних колективів  за справу відчувається всюди. Окрім сучасного оснащення, у кожному класі своє оригінальне оформлення. Навіть коридори вирішені в різноманітній кольоровій гамі. В таких умовах дітям буде не тільки цікаво вчитися, а й  приємно просто перебувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 2 =