Продовжується огляд готовності закладів освіти району до роботи у новому навчальному році.

 

15 серпня комісія на чолі з першим заступником голови районної державної    адміністрації    Валентиною   Зиряновою   продовжила            свою     роботу      щодо     огляду      готовності   закладів  освіти  району до 2018/2019 навчального року.

Членами комісії оглянуто стан готовності навчальних кабінетів, майстерень, спортивних залів, групових кімнат, спортивних майданчиків та загальних приміщень відповідно до нормативних вимог у  Матвіївській загальноосвітній школі І – ІІ ступенів, Дмитрівському дошкільному навчальному закладі,   ПОЛКОВО-МИКИТІВСЬКІЙ   ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ ШКОЛІ  І – ІІІ СТУПЕНІВ, Полково-Микитівському  дошкільному навчальному закладі та Ульянівській  загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів. Разом з тим оглянуто загальний стан будівель та готовність закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий період.

До   огляду   готовності   ПОЛКОВО-МИКИТІВСЬКОЇ   ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ  І – ІІІ СТУПЕНІВ до нового навчального року долучились голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та депутат обласної ради Ольга Львова, які оглянули класну кімнату майбутніх першокласників, навчальні кабінети, майстерню, спортивну залу та харчоблок. Поспілкувавшись з учнівською, учительською та  батьківською громадою Володимир Анатолійович вручив директору школи багатофункціональний пристрій принтер сканер-копір та ламінатор, а до початку навчального року школа отримає ще ноутбук та мультимедійне обладнання, яке є необхідною складовою для здійснення освітнього процесу в умовах Нової української школи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + twelve =