Огляд готовності закладів освіти району завершено

Сьогодні, 16 серпня, комісією на чолі з її головою, першим заступником голови районної державної адміністрації Валентиною Зиряновою, до складу якої входять начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко, представники районного управління Держпродспоживслужби оглянуто Шарівську, Гутянську загальноосвітні школи І – ІІІ ступенів, Губарівський навчально-виховний комплекс та його дошкільний підрозділ, а також Шарівський, Гутянський та Первухінський дошкільні навчальні заклади.
До огляду Шарівської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів долучилися голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов та депутат Харківської обласної ради Ольга Львова.

В першу чергу, гостей запросили оглянути світлу, чудово облаштовану, розділену на ігрову зону та зону навчання, кімнату для першокласників. За стандартами Нової української школи перше знайомство зі школою повинно викликати у дітей тільки приємні спогади і сформувати позитивне ставлення до школи та до процесу навчання в цілому.
У ході розмови керівники району подякували присутнім вчителям та батькам учнів за проведену значну роботу для створення належних умов в організації освітнього процесу та вручили директору школи комплект комп’ютерного обладнання: ламінатор та багатофункціональний принтер, придбаний за рахунок залишку коштів освітньої субвенції з державного бюджету.
Очільники району також виконали приємну місію, вручивши учням школи, переможцям Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), макет автоматичної навчальної зброї, адже одним із завдань, яке стоїть перед учасниками даної гри, є вміння вільно володіти зброєю. Наявність такого навчального обладнання стане в пригоді при підготовці команди до наступної гри.
Потім керівники району та комісія оглянули навчальні кабінети, комп’ютерний клас, майстерню, спортивну залу та інші кімнати закладу освіти, відзначивши належну його підготовку до роботи у новому навчальному році.
Загалом проведений огляд вкотре підтвердив, що успіхи досягаються там, де належним чином здійснюється організаторська діяльність керівників закладів освіти, їх вміння працювати з батьками, органами влади, громадськістю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 + 19 =