Впевнений поступ у проєвропейському напрямку

17 серпня у Гутянській загальноосвітній школі I-III ступенів відбулося урочисте відкриття медіатеки за участі голови районної державної адміністрації Володимира Шарова, заступника голови Харківської обласної державної адміністрації Анатолія Бабічева, голови районної ради Сергія Панова, депутата Харківської обласної ради Ольги Львової, радника голови Харківської обласної державної адміністрації Алли Ройтблат, начальника відділу освіти районної державної адміністрації Ірини Повойко, представників учнівського, педагогічного та батьківського колективів закладу. 
Медіатека – це інтерактивний простір для дітей, де вони можуть отримати інформацію з різних джерел, приготувати презентацію, відпрацювати домашнє завдання, знайти друзів, спілкуватися з ними і навчатися з використанням сучасних методів – комп’ютера та інтернету. А головне завдання бібліотеки нового зразка – допомогти дітям з особливими потребами інтегруватися в шкільне середовище.
Завдяки співпраці команди голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної, Благодійного Фонду Порошенка та районної влади вже у двох навчальних закладах району працюють медіатеки.
Для створення сучасної бібліотеки на базі Гутянської загальноосвітньої школи I-III ступенів з обласного бюджету (обласна програма розвитку освіти «Новий освітній простір Харківщини» на 2014-2018 роки) виділено 200,00 тис. грн, на які придбано комплект меблів, комп’ютерне та інтерактивне обладнання, кондиціонер. З районного бюджету для проведення поточного ремонту приміщення медіатеки виділено 193,0 тис. грн. «Сьогодні ми робимо все для того, щоб наші діти отримували сучасну освіту, мали чудове майбутнє. Відкриваємо вже другу медіатеку завдяки налагодженій співпраці та підтримці обласної адміністрації, обласної ради», ‒ зазначив голова районної державної адміністрації Володимир Шаров.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − fifteen =