Серпневий форум освітян

30 серпня у Богодухівському ліцеї №3 відбувся серпневий форум освітянської спільноти  району, у роботі якого взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов, перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова,  начальник відділу освіти Ірина Повойко,  Богодухівський міський голова Микола Голуб,  керівники закладів освіти району, педагогічні працівники.

Із вітальним словом до присутніх звернувся Володимир Шаров, голова районної державної адміністрації, зазначивши у своєму виступі, що освітянська галузь і надалі залишається одним із провідних напрямків розвитку району, зокрема, забезпечення належних умов для навчання та виховання дітей є пріоритетним завданням районної влади, основними орієнтирами на шляху розвитку якої є якість освіти і рівний доступ до неї всіх громадян, забезпечення функціонування єдиного інформаційного простору, упровадження інноваційних технологій у навчання  на шляху реалізації Нової української школи. Володимир Анатолійович наголосив, що ще одним чинником успішної  реалізації  нової Концепції освіти є умотивований учитель. Тому керівництвом району прийнято рішення про виплату 20%  надбавки за престижність учительської праці усім педагогічним працівникам району з 01 вересня поточного року та виплати грошової винагороди у розмірі 100% до посадового окладу.

Про старт реформи освіти у Богодухівському районі розповіла начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко, зазначивши, зокрема, що: сьогодні ми даємо старт не просто черговому навчальному року у нашому професійному житті. Ми розпочинаємо реалізацію Концепції Нової української школи, освітньої реформи, яку Україна очікувала уже чверть століття. Впевнена, що освітяни району готові до упровадження реформи, не злякаються труднощів та перешкод, адже ми розуміємо, що якісні зміни в освіті закладуть фундамент успіху для нашої країни на роки вперед.

З теплими словами привітання до освітян звернулася перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина Зирянова, яка побажала освітянській спільноті плідної творчої праці, невичерпної енергії, взаєморозуміння і взаємопідтримки з колегами та вихованцями, оскільки кожний навчальний рік є новим етапом як у справі розбудови національної освіти, так і у професійній долі кожного вчителя.

Привітала всіх присутніх й голова районної профспілкової організації працівників освіти Олена Соловйова та побажала успішних та результативних кроків творення Нової української школи.

Кращим колективам закладів освіти району висловлено подяку голови районної державної адміністрації та голови районної ради за вагомий внесок у підготовку закладів до нового навчального року, створення належних умов для навчання і виховання підростаючого покоління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 + six =