Мир і єдність України!

Сьогодні у дитячому парку біля Центру дитячої та юнацької творчості відбулося свято «Золота осінь в мирній Україні», приурочене Міжнародному Дню миру та в межах проведення обласної акції «Оберіг для захисника Вітчизни».

На першому святі осені панувала атмосфера добра і гарного настрою. Зі словами щирих привітань та побажань звернулися до дітей та дорослих присутні на заході керівники району. Вони побажали, щоб діти в усьому світі щохвилини, щодня були радісними та щасливими. Адже дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій і кожна дитина заслуговує на щасливе та безтурботне дитинство.
У заході взяли участь діти різних вікових категорій, які із задоволенням розважалися на спортивному майданчику та грали в рухливі ігри. Бажаючі могли оглянути експозиції з осінніми поробками та оберегами, які виготовили діти закладів освіти району та міста власноруч задля підтримки  захисників нашої Вітчизни.
Учасники заходу отримали гарний настрій та заряд позитивних емоцій, а ще – солодкі подарунки від голови районної державної адміністрації Володимира Шарова та голови районної ради Сергія Панова. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − thirteen =