День Дошкілля – професійне свято працівників дошкільної освіти

 

                Всеукраїнський День Дошкілля – це ще одна нагода сказати добрі, гарні слова на адресу тих, хто віддає свою любов і серце малюкам, розвиває в них найкращі риси, виховує і навчає життєвої мудрості.

В  останній  тиждень  вересня  в  закладах дошкільної освіти, навчально-виховних комплексах  району проходять  урочистості  з  нагоди свята.

Звернути широку увагу суспільства на цінність дошкільного виховання та привітати вихователів і всіх дошкільних працівників, висловити свою подяку, побажати їм здоров’я і побільше приємних моментів у їх відповідальній праці в дошкільний підрозділ Вікторівської філії КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2», напередодні свята,  завітали голова районної державної адміністрації Володимир Шаров, голова районної ради Сергій Панов, депутат Харківської обласної ради Ольга Львова, начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко, керівник КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» Тамара Ємельяненко.

За традицією на свято гості приїхали з подарунками. Від керівників району Володимира Шарова та Сергія Панова заклад отримав сертифікат на придбання дитячих ліжок, а депутат Харківської обласної ради Ольга Львова подарувала малюкам цікаві яскраві книжечки.

Щирі вітання та слова вдячності пролунали  від голови Богодухівської районної державної адміністрації Володимира Шарова, голови Богодухівської районної ради Сергія Панова, депутата Харківської обласної ради Ольги Львової, начальника відділу освіти  Ірини Повойко на адресу колективу Петропавлівського та Кленівського навчально-виховних  комплексів «Загальноосвітній навчальний заклад  – дошкільний навчальний заклад» Богодухівської районної ради  Харківської області. Вони привітали присутніх зі святом, подякували за сумлінну працю та досягнуті успіхи

З нагоди професійного свята  очільники  вручили колективам  Петропавлівського навчально-виховного комплексу сертифікат на отримання  багатофункціонального пристрою (принтер,  сканер, копіювальний апарат), колективу Кленівського навчально-виховного  комплексу – сертифікат на отримання ноутбука. Щиру радість викликали у дошкільнят м’які іграшки, що подарувала депутат Харківської обласної ради  Ольга Львова.

Найкращі працівники  за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у справу виховання дошкільнят та з нагоди професійного свята   були нагородженні спільними  грамотами   районної державної адміністрації та районної ради.  Приємні хвилини естетичної насолоди присутні отримали від танцювальних композицій  та слів вітань на адресу педагогів від малечі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

seventeen + 10 =