«Слава Україні – Героям слава!».

Саме цими словами вітаються сьогодні українці. 14 жовтня, здавалося б звичайний день, але для кожного громадянина нашої держави – це особлива дата. Цього дня всі ми святкуємо День захисника України.

Урочисто, на хвилі неабиякого піднесення, з  метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у підростаючого покоління, в загальноосвітніх навчальних закладах району відбулося чимало тематичних заходів присвячених Дню захисника України. Зокрема, патріотичні святкові концерти, виставки та екскурсії, флеш-моби та квести, зустрічі з учасниками АТО та ООС.

Протягом тижня учні 5 – 11 класів були учасниками   віртуальної  подорожі «14 жовтня – День захисника України. Герої нашого часу», а учні молодших класів змагалися у «Забавах козачат на сучасний лад» де демонстрували силу, спритність, винахідливість так, як змагались колиськозаки Запорізької Січі.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen − 2 =