Екскурсії до Екопарку Фельдмана

«Ще б хоч трішки відпочити», – говорить дітвора, коли батьки сповіщають їм про початок навчального року. Звісно, що шкільна пора дуже відповідальна,  до навчального процесу треба підходити серйозно… Але діти залишаються дітьми. Їм завжди хочеться  дарувати приємні сюрпризи! І таким сюрпризом для учнів закладів загальної середньої освіти району, протягом двох місяців вересня та жовтня, стали екскурсії до екопарку Фельдмана.

Екопарк Фельдмана  – прекрасне місце для відпочинку та різноманітних дитячих розваг. На території парку знаходиться зоопарк, але він незвичайний: тут можна знаходитися у вольєрах разом із тваринами. Діти годували їх із рук та фотографувалися з ними, мали можливість спостерігати за тваринами не через сітку, а знаходитися безпосередньо біля них поруч. Учні побачили багато птахів! Павичі важною ходою прогулювалися по пташиному двору екопарку разом із цікавими курочками племенних порід – такого у бабусі в селі не побачиш! У захопленні були дітлахи від смішних мавпочок, які гралися у своєму ігровому куточку. Велика кількість яскравих клумб, оформлених у сучасному дизайні, прикрашають  територію парку, надаючи йому неймовірної казковості. Там же знаходиться майданчик із надувними батутами і лабіринтами. Усі діти залишилися в захваті від затишного острівця живої природи, де можна цікаво й пізнавально провести дозвілля, зарядитися позитивною енергією.

Екскурсія – це так цікаво, а коли ти ще й з друзями, то це просто СВЯТО!

Цікаві поїздки для дітей стали можливими завдяки підтримці   губернатора Харківської області Юлії Світличної та  голови  районної державної адміністрації Володимира Шарова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen − 14 =