Участь у засіданні «Академії управлінської майстерності»

Організація учнівського самоврядування у  закладі загальної середньої освіти є важливою умовою оптимізації управління шкільним життям на основі якнайширшого залучення учнів до цього процесу. Ідеться про конкретне залучення учнів до справ закладу  освіти, громади, суспільства, про розвиток лідерського потенціалу юнаків і дівчат у процесі навчання в школі.

21 листопада 2018 року учнівська молодь КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ  «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ № 2 Болотна Ірина, Островка Вікторія, Дмитришина Євгенія, члени районної ради старшокласників,  взяли участь у засіданні «Академії управлінської майстерності» Харківської обласної ради старшокласників, яке відбулося у  Харківському регіональному інституті державного управління при Президентові України.

Метою засідання було навчання зі створення умов для розвитку лідерських якостей підлітків, залучення їх до вирішення соціально-значущих та корисних для учнівської громади справ; сприяння розвитку учнівського самоврядування як активної форми громадянського виховання підлітків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

sixteen + nine =