Зустріч голови районної державної адміністрації з лідерами учнівського самоврядування

13 грудня в рамках Всеукраїнського тижня права голова районної державної адміністрації Володимир Шаров зустрівся з лідерами учнівського самоврядування закладів загальної середньої освіти міста.

Володимир Анатолійович  ознайомив учнівську молодь з основними функціями та завданнями районної державної адміністрації як органу виконавчої влади, станом соціально-економічного розвитку району, а також  порадив лідерам учнівського самоврядування розвивати в собі якості, які в майбутньому допоможуть їм  досягти успіхів у житті та плідно працювати на благо  рідного краю, своєї країни.

Насамперед учнів хвилювало питання як здійснюється процес децентралізації у районі та які зміни чекають на наш район у недалекій перспективі. Під час розмови обговорили й реформи, які відбуваються в нашій країні. «В нашій країні зміни відбуваються у багатьох сферах: діяльності органів влади, медицині, освіті, армії, і втілювати в життя щось нове завжди складно. Однак ті процеси, які зараз розпочалися в Україні, держави Європи вже пройшли – це дає впевненість, що ми на правильному шляху», – зокрема, зазначив  голова районної державної адміністрації.

Молодь зустрілась також із першим заступником голови районної державної адміністрації Валентиною Зиряновою. Під час спілкування Валентина Вікторівна розповіла про структуру районної державної адміністрації та  особливості діяльності структурних підрозділів, акцентувала увагу на понятті «лідер», ознаках лідерства, значенні його в колективі, а ще відповідальності, яку має усвідомити той, хто показав  свою першість, свою перевагу і готовність вести за собою, запевнила, що таких активних молодих людей обов’язково чекає велике майбутнє.

На згадку про зустріч лідери учнівського самоврядування отримали від керівництва району по примірнику Конституції України та буклети про наш район.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four × three =