«Про першочергові завдання щодо підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень учнів»

11 лютого 2019 року  під головуванням першого заступника голови Богодухівської районної державної адміністрації В. Зирянової відбулася нарада з питання «Про першочергові завдання щодо підготовки  до зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень учнів».

На нараді обговорювались питання термінів реєстрації, перереєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання 2019 року, питання кількості обрання навчальних предметів для проходження ЗНО-2019.

Крім того,  наголошувалось про відповідальність учасників тестування, що планують вступати за результатами ЗНО до вишів, яким потрібно попередньо ознайомитися з правилами прийому до обраних закладів. Зокрема, перед вибором предметів на ЗНО переглянути, які з них потрібні для вступу на ту чи іншу спеціальність.

Разом з тим, у ході наради було окреслено завдання щодо оформлення інформаційних куточків з питань проходження ЗНО у закладах загальної середньої освіти, забезпечення контролю з питання підтримки в актуальному стані інформації про організації та проведення ЗНО-2019 на офіційних веб-сайтах закладів загальної середньої освіти.

Дане питання перебуває на постійному контролі  першого заступника голови Богодухівської районної державної адміністрації.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 2 =