ЗАСІДАННЯ РАЙОННОЇ МЕТОДИЧНОЇ СТУДІЇ ВИХОВАТЕЛІВ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

04.04.2019 року на базі Богодухівського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 7 «Теремок» Богодухівської міської ради Богодухівського району Харківської області було проведено засідання методичної студії вихователів молодшого дошкільного віку на тему: «Формування у дітей дошкільного віку соціально-моральних цінностей на основі українських народних традицій. Методи і прийоми формування духовно-моральних якостей дошкільників засобами українського народного фольклору. Досвід роботи вихователів груп молодшого віку з національно-патріотичного виховання дітей: проблеми та здобутки».

Під час заходу  слухачі студіі  переглянули підготовлене вихователем Галиною Котолуп  заняття «У світі казки чарівної» та познайомились з досвідом роботи вихователя Олени Вохмінцевої  «Формування у дітей дошкільного віку соціально-моральних цінностей на основі українських народних традицій». Участь в обговоренні прийняли всі учасники методичної студії.

          Засідання  методичної студії пройшло у теплій, творчій атмосфері, яка сприяла обміну досвідом, підвищенню фахової майстерності  та популяризації педагогічних здобутків педагогів закладів дошкільної освіти.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 − nine =