Цікавий відпочинок. Літо – 2019

Закінчився навчальний рік і для школярів розпочалася  весела та цікава пора  – канікули! Літні канікули не можна уявити без активного відпочинку, казкових емоцій, нових друзів, різноманітних розваг. І це все діти отримують  у таборах відпочинку з денним перебуванням.

За час перебування в таборі діти товаришують, вчаться працювати у колективі, дізнаються багато цікавого, розкривають свої таланти та вподобання, усвідомлюють важливість здорового способу життя, піклування про здоров’я змалечку.

Цього року у Богодухівському районі розпочали роботу 20 таборів відпочинку з денним пребуванням в яких зараховано 1502 дитини.

Відкриття таборів пройшло у святковій, радісній атмосфері. Діти активно співали, танцювали і раділи початку канікул.

За участі голови районної державної адміністрації В. ШАРОВА, першого           заступника    голови    районної       державної       адміністрації

В. ЗИРЯНОВОЇ, міського голови М. ГОЛУБА, начальника відділу освіти районної державної адміністрації І. ПОВОЙКО для дітей таборів відпочинку міста позашкільним закладом – ЦЕНТРОМ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ організовано та проведено розважально-ігрову програму «Канікули». Захід відбувся у дружній атмосфері, діти весело із задоволенням проходили пізнавальні квест-станції, виконували різноманітні завдання. Всі учасники програми отримали солодкі подарунки від керівництва району та міста.

Крім того,  п`ятий рік поспіль в районі запроваджено програму роботи мовних таборів, які надають можливість  учням покращити свої знання з іноземних мов. У таборах  відбувається спілкування дітей іноземними мовами в різних формах ігрової діяльності, удосконалюються навички та вміння усного мовлення, діти оволодівають  знаннями про культуру, історію країн, мову яких вивчають.

У ході роботи таборів  відпочинку  з денним перебуванням для дітей будуть проведені цікаві подорожі, краєзнавчі екскурсії, різноманітні квести, концерти, змагання.

Зичимо усім отримати позитивні емоції та незабутні враження!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 + thirteen =