Цікавий і корисний відпочинок у літніх мовних таборах

Сьогодні в англомовному таборі КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» відбувся «Photo Scavenger Day» (scavenger hunt (від англ. полювання на сміття) – це американська гра, команди-учасники якої мають за певний час знайти та назбирати предмети зі списку, не купуючи їх.)

Креативність дітей не знала меж, а піднесений командний дух привели гравців до перемоги. Завдання, які сподобалися та запам’яталися найбільше були такими: «Принести три речі, які починаються на букву «L», «Зробити фото із твариною», «Записати відео, де команда співає пісню англійською», «Зняти відео-інтерв’ю у незнайомця англійською мовою», а наприкінці гри треба було знайти QR-code, відсканувавши який учасники гри отримали секретне слово «Sweets» (солодощі), що і було винагородою за відмінно і успішно виконану роботу.

Цього ж дня в групах мовних таборів «Magic Camp» та «Wunderland» при таборі відпочинку з денним перебуванням «Дзвіночки» БОГОДУХІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ №1 відбулися подорожі  до станцій різних пір року. На цих станціях дітей чекали загадки, ребуси та цікаві завдання hade made.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × one =