Сучасна освіта вимагає забезпечення відповідних умов, в тому числі, і якісних меблів, які мають відповідати санітарно-гігієнічним вимогам

На початку липня  у заклади загальної середньої освіти Богодухівського району завезено чергову партію сучасних комплектів шкільних меблів для навчальних кабінетів початкової школи.

Комфортні та безпечні меблі для початкових класів – це одна з найважливіших вимог освітньої реформи, так як все в класній кімнаті повинно сприяти бажанню дітей черпати нові знання. Кожна дитина має свій талант, а концепція Нової української школи допомагає в його розкритті. Нові парти для учнів є мобільними, безпечними та  екологічними.
Новітні модульні столи, забезпечують можливість працювати колективно, але з індивідуальним місцем для кожної дитини.  Учні матимуть можливість вільно пересуватися класом, трансформуючись для групової та індивідуальної роботи.

Вище зазначені парти закуплені за рахунок районного бюджету, але разом з тим вже проведені торги та очікується додаткова партія шкільних меблів за рахунок коштів субвенції з державного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа».

 Реформа, яка на даний час триває передбачає внесення кардинальних змін в освітній процес. Сучасний підхід застосовується, як в програмі навчання, так і в комфорті та безпеці здоров’я учня. 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 + one =