Розпочато огляд готовності закладів освіти Богодухівського району до роботи в 2019/2020 навчальному році

На виконання розпорядження першого заступника голови Богодухівської районної державної адміністрації від 25.07.2019 № 164 «Про проведення огляду готовності закладів освіти району до роботи в 2019/2020 навчальному році» 07 серпня 2019 року розпочато огляд готовності закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти до роботи в 2019/2020 навчальному році.

КРУЧАНСЬКИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ДИТЯЧИЙ САДОК) «СОНЕЧКО», КРУЧАНСЬКА ТА ПАВЛІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІ СТУПЕНІВ, БОГОДУХІВСЬКА ГІМНАЗІЯ №1 ТА БОГОДУХІВСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №3 стали об’єктами сьогоднішньої огляду.

Комісія в складі начальника відділу освіти районної державної адміністрації Ірини Повойко, спеціалістів відділу освіти, представників районного управління Держпродспоживслужби відзначила, що у закладах освіти району проведено значну роботу для створення належних умов організації освітнього процесу. Оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення навчально-виховного процесу у новому навчальному році.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 4 =