Visa допоможе МОН розвивати фінансову грамотність і підприємливість учнів та освітян

Компанія Visa приєдналася до партнерів МОН, які допомагають підвищувати фінансову грамотність та розвивати підприємливість в українських закладах освіти. Відповідний меморандум було підписано між МОН та Visa.

Зокрема, сторони планують спільно готувати, вдосконалювати та впроваджувати  освітні програми для учнів і вчителів у школах.

«Важливо, що наша співпраця передбачає розвиток компетенцій не лише в учнівської молоді, а й у вчителів – зокрема й тих, які працюють у межах Нової української школи. Це допоможе в подальшому сформувати наскрізні компетенції учнів щодо підприємливості та фінансової грамотності. Ресурс, який дає наша співпраця з Visa, повністю спрямований на отримання позитивного соціального ефекту», – наголосив заступник Міністра освіти і науки Вадим Карандій.

Першим спільним процесом стане участь Visa у розробці онлайнкомпоненту курсу для вчителів про компетентнісний підхід в освіті. Курс розробляється для керівників шкіл та педагогів Нової української школи – як вчителів початкових класів, так і вчителів-предметників.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 × 4 =