Семінар – тренінг «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні»

11 вересня на базі КЗ «ІНКЛЮЗИВНО – РЕСУРСНИЙ ЦЕНТР» відбувся семінар – тренінг для заступників директорів закладів загальної середньої освіти у рамках регіонального компоненту проекту «Поширення Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми в Україні», що реалізується за підтримки Координатора проектів ОБСЄ з метою підвищення ефективності інформаційної роботи, спрямованої на протидію торгівлі людьми в закладах загальної середньої освіти.
Виконавчим партнером тренінгу є ХМОМО «Жіноча громада». Ця організація надає допомогу та підтримку вразливим групам населення, впроваджує нові підходи до профілактики негативних явищ, а також у співпраці з державними та громадськими організаціями здійснює заходи з протидії торгівлі людьми.
Мета тренінгу: підготувати команду фахівців, яка буде спроможна здійснювати заходи у сфері протидії торгівлі людьми в закладах загальної середньої освіти.
Тренінг було спрямовано на підняття рівня обізнаності щодо проблеми торгівлі людьми, поширення важливої інформації з даного питання та небезпеку, яку вона становить. Учасникам тренінгу була надана інформація щодо низки законодавчих нормативно-правових актів з питань протидії торгівлі людьми та відомості про установи та громадські організації, які надають допомогу особам, постраждалим від торгівлі людьми.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × one =