Чергова перемога педагогів Богодухівщини

 


16-17 жовтня 2019 року відбулася третя обласна тематична відкрита онлайн-виставка ефективного педагогічного досвіду «Освіта Харківщини ХХІ століття» за темою «Нова українська школа: неперервний розвиток фахової компетентності педагога – агента змін у системі методичної роботи».
У номінації «Оновлення змісту методичної діяльності впровадженням інноваційних, нестандартних форм методичної роботи» свій досвід роботи за темою «Підготовка вчителів до інноваційної діяльності та адаптації в динамічному професійному середовищі» презентував районний методичний кабінет при відділі освіти районної державної адміністрації.
В практичній частині виступу увазі експертної групи було представлено інтерактивний методичний захід – веб-квест «Хто не дивиться вперед, той залишається позаду», присвячений одному з ключових понять концепції Нової української школи – педагогіці партнерства.
За рішенням експертної групи районний методичний кабінет при відділі освіти районної державної адміністрації відзначено Дипломом І ступеня.
Дякуємо творчій групі вчителів початкових класів (Людмилі КАЛЕНІЧЕНКО, Світлані АДАМСЬКІЙ з БОГОДУХІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ №1, Ларисі ТРЕПІЛЕЦЬ, Тетяні СТУС, Олені КАЛЮЖНІЙ з КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА І-ІІІ СТУПЕНІВ №2», Світлані ВІННИКОВІЙ, Марині НИКОНЕНКО, Олені ОКСЕНИЧ з БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №3) та вчителю географії БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №3 Ларисі ГРИНЕНКО за допомогу у проведенні педагогічного веб-квесту.
Особлива подяка Ірині ПОВОЙКО, колишньому начальнику відділу освіти районної державної адміністрації за допомогу і підтримку під час підготовки до виставки. Також дякуємо директору ДП «Гутянське лісове господарство» Віктору СИСІ за допомогу у придбанні необхідних технічних засобів для участі в онлайн-виставці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × three =