Районний фестиваль юних виконавців «Святковий зорепад»

Традиційний фестиваль «Святковий зорепад» – це чудова можливість для дітей продемонструвати свої вокальні та хореографічні здібності.

У цьогорічному фестивалі, який відбувся 27 листопада 2019 року в КОМУНАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІ «БОГОДУХІВСЬКИЙ ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ», взяли участь  юні дарування з БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №3, ГУТЯНСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ, ШАРІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ, САЗОНО-БАЛАНІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІ СТУПЕНІВ, КРИСИНСЬКОГО НВК, КПСМНЗ «БОГОДУХІВСЬКА ДИТЯЧА МУЗИЧНА ШКОЛА ІМЕНІ В.Т.БОРИСОВА» та КОМУНАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ «БОГОДУХІВСЬКИЙ ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ». Приємно вразили своїми виступами і гості з міста Харкова, учні Дитячої музичної школи №14, викладач Маргарита Лебідь.

Виступи юних зірочок подарували глядачам святковий настрій, а самі учасники отримали не тільки досвід конкурсних виступів, а й масу позитивних емоцій.

Бажаємо учасникам фестивалю нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій. Зичимо керівникам колективів задоволення від праці       та гучних перемог своїх вихованців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

7 + seven =