Науково-практичний семінар для керівників закладів загальної середньої освіти

12 грудня на базі БОГОДУХІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ №3 БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ відбувся науково-практичний семінар  «Формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти: виклики та рішення» для керівників закладів загальної середньої освіти Богодухівського та Краснокутського районів.

У роботі семінару взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА,  заступник начальника управління – начальник відділу інституційного аудиту Управління Державної служби якості освіти у Харківській області Наталія ШЕВЧЕНКО, заступник начальника відділу взаємодії з органами місцевого самоврядування, моніторингу та позапланового контролю закладів освіти Управління Державної служби якості освіти у Харківській області Вікторія НОВОСЕЛ, керівники закладів загальної середньої освіти.

У ході зустрічі обговорювалось питання – формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти. До керівників закладів загальної середньої освіти Богодухівського та Краснокутського районів були доведені основні завдання та функції вищезазначеної служби та розглянуті питання створення у кожному закладі внутрішньої системи забезпечення якості освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

four + 9 =