Завершено роботи з капітального ремонту покрівлі ПЕТРОПАВЛІВСЬКОГО НВК

На виконання Програми економічного і соціального розвитку Харківської області на 2019 рік  району виділена субвенція з обласного бюджету  розвитку  на капітальний ремонт покрівлі ПЕТРОПАВЛІВСЬКОГО НАВЧАЛЬНО – ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ «ЗАГАЛЬНООСВІТНІЙ НАВЧАЛЬНИЙ  ЗАКЛАД – ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД» БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ.

Роботи виконувала підрядна організація, яка швидко та якісно змонтувала сучасне покриття будівлі. При виконанні капітального ремонту використані матеріали, які добре захищають покрівлю від дощу та снігу, є енергоощадними та можуть виконувати свої функції протягом багатьох років.

18 грудня 2019року було проведено відкриття об’єкту будівництва на якому були присутні перший заступник голови районної державної адміністрації Валентина ЗИРЯНОВА, керівник апарату районної державної адміністрації Ірина РОЗТЯГАЙ, виконуюча обов`язки завідувача сектора освіти районної державної адміністрації Вікторія ЛУКАШОВА, Петропавлівський сільський голова Віктор СТОЙЧИК, представник підрядної організації Дмитро ГОНЧАР.

Зі словами вітання до присутніх звернулася Валентина ЗИРЯНОВА і зазначила, що за останні роки у закладі відкрито дошкільний підрозділ, відремонтовано ганок і наразі, здійснено капітальний ремонт покрівлі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one × 3 =