Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаємо вас з Днем знань – святом, яке завжди означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги до знань, до нових звершень, до самостійного життя.

          

         Цей день хвилюючий і незабутній своєю атмосферою, барвами осінніх квітів  і, звичайно, закличним першим дзвоником, що пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх  розпочатих справ.


Особливо хочемо привітати зі святом дорогих першокласників. Нехай перші ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання.


Усім, хто в цей День прийде до  закладів освіти здобувати знання, бажаємо успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги.


Щира вдячність вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю та бездоганне виконання такої відповідальної місії, як навчання і виховання підростаючого покоління.


Зичимо всім миру і злагоди, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Нехай підґрунтям щасливого життя  будуть міцне здоров’я, особисте щастя, терпіння і мудрість, натхненна думка та щирі почуття.


З новим навчальним роком!

 

 

З повагою,

Голова Богодухівської                                            Заступник голови

районної державної адміністрації                     Богодухівської районної ради                                                                            

                                       А. РИСЦОВ                                            Р. ЯРОШЕНКО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 + five =