Долучайтесь до акції #ЩедрийВівторок

Українських школярів запрошують взяти участь у благодійній акції #ЩедрийВівторокДіти, метою якої є популяризація волонтерства й благодійності серед дітей.

За інформацією організаторів акції Благодійного фонду «Запорука», цього року акція відбудеться 1 грудня, у міжнародний День добрих справ.

У рамках акції у школах можуть бути проведені уроки Доброти, покликані популяризувати волонтерство і культуру добрих справ серед школярів.

«Благодійність — це завжди про обмін добром, де виграють всі. #ЩедрийВівторокДіти розвиває в українських дітях емпатію та доводить, що будь-яка підтримка їх одноліткам цінна і виховує культуру благодійності з дитинства», – розповідає президент Благодійного фонду «Запорука» Наталія Оніпко.

Також організатори акції зазначають, що шкільні уроки Доброти вже довели свою ефективність. Так, у 2019 році на кошти, зібрані учнями під час кампанії #ЩедрийВівторок, для двох дітей були придбані ендопротези для ніг.

Цьогорічна мета – залучити якнайбільше дітей до благодійного руху та добрих справ, незважаючи на карантин та пандемію.

Школярі, які візьмуть участь у заході, зможуть познайомитись з видами благодійності й формами волонтерства, а також переглянути цікаві відеоісторії українських благодійників.

Усім, хто подасть заявку на участь, буде надіслана детальна інструкція щодо організації власних оффлайн благодійних подій, а також запропоновано обрати цікаві онлайн майстер класи, тренінги та зустрічі із зірками за благодійні внески.

Школи також матимуть змогу долучитись до тематичних флешмобів у соцмережах і поборотись за перемогу у конкурсі з корисними подарунками.

Для участі в благодійній акції навчальні заклади мають пройти попередню реєстрацію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

15 − 4 =