Вітальна телеграма з днем Дошкілля

               dshkll

Шановні  працівники дошкільної освіти!

 

Прийміть щирі та сердечні вітання зі святом – Днем Дошкілля!

Восени ми відзначаємо Всеукраїнський День дошкільника –  свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше в житті. Тому всі, хто причетний до справи виховання дітей дошкільного віку, варті того, щоб цей день був позначений червоним кольором у календарі.

Дошкільний вік – особливо важливий і відповідальний період у житті дитини, у цьому віці формується особа, закладаються основи майбутньої особистості.  Знання та вміння, набуті в дитинстві, – це коріння. Чим воно міцніше, тим впевненіше почувається людина в житті. Саме тому, триває постійний пошук шляхів творчого зростання дітей у дошкільних навчальних закладах міста. Благополучне дитинство і подальша доля кожної дитини залежить від мудрості вихователя, його терпіння, уваги до її внутрішнього світу. За допомогою своїх вихователів дошкільники пізнають секрети навколишнього світу, вчаться любити і берегти свою Батьківщину.

Вам, педагоги«дошкільники», довipене найдоpожче i найцiннiше, що є у деpжави,  –  чисті дитячi сеpця та душi.  Саме Ви щодня відкриваєте своїм вихованцям двері у прекрасний  та безмежний світ знань, даруєте їм радість пізнання нового.

То ж бажаю Вам міцного здоров`я, благополуччя, нових творчих успіхів і досягнень, натхнення та оптимізму, поваги та вдячності  від ваших вихованців.

Нехай Вам завжди всміхається доля, а душу зігріває людська шана і щира посмішка наших дітей!

Бажаю Вам нових професійних досягнень та творчих злетів. Нехай прекрасні почуття зігрівають Ваші серця, а доля буде щедро наповнена теплом і любов’ю.

Миру та злагоди  усім, щастя, добра, оптимізму та впевненості!

 

З повагою,

 

Голова Богодухівської районної                                     Голова Богодухівської

державної адміністрації                                                районної ради

                            В.А. Шаров                                                                С.Ф. Панов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five + two =