GoCamp 2017

На виконання Стратегії сталого розвитку «Україна-2020», затвердженої Указом Президента України від 12 січня 2015 року № 5, з огляду на проголошений Главою держави курс на популяризацію вивчення іноземних мов, запропонований за ініціативою Go Global, а також з метою інтеграції України до європейського політичного, економічного і науково-освітнього простору влітку 2017 року заплановано відкриття дитячих пришкільних таборів з поглибленим вивченням англійської мови «GoCamp» за участю 1000 іноземних волонтерів-викладачів та 100 000 дітей з усіх регіонів України від 10 до 15 років.
У жовтні 2016 року за підтримки Міністерства освіти і науки України розпочався конкурс на участь загальноосвітніх навчальних закладів у проекті «GoCamp 2017», метою якого є створення мовних таборів, де викладатимуть іноземні волонтери – носії мови.

GoCamp – новий формат табору з поглибленим вивченням іноземної мови. Протягом трьох тижнів діти зможуть взяти участь у реалізації цікавих проектів і завдань, поспілкуватися англійською мовою з іноземними волонтерами, а також відпочити. За допомогою спеціально розробленої програми діти вчитимуться працювати в команді, спілкуватися в багатокультурному суспільстві, міркувати критично та бути толерантними до інших.

Загальноосвітні навчальні заклади області запрошуються до участі в конкурсі за проектом «GoCamp». Для цього необхідно заповнити анкету на сайті www.gocamps.com.ua та виконати креативне завдання. Переможці конкурсу отримають волонтерів – носіїв мови з інших країн для роботи в мовному таборі влітку 2017 року.

Інформацію про конкурс можна знайти на сайті www.gocamps.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 − 9 =