Новорічні свята в ДНЗ

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує магія добра і казки. Феєрія новоріччя – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.
З 26 по 29 грудня в дошкільних навчальних закладах, навчально-виховних комплексах відбуваються казкові дійства за участю всім відомих новорічних персонажів, дітей, батьків, педагогів.
Завітали в гості до малят почесні гості: голова районної державної адміністрації Шаров В.А., голова районної ради Панов С.Ф., заступник міського голови Мальована О.А., депутат обласної ради Львова О.В., помічник депутата обласної ради Пушкаря М.Б. Олексенко Н.І., начальник відділу освіти Повойко І.О., депутат районної ради Львов В.В., які з теплими словами вітань звернулися до всіх присутніх, вручили солодкі подарунки дітям.
Вітаючи вихованців, голова районної державної адміністрації Шаров В.А. зазначив, що влада дбає і буде дбати про наших дітей, буде робити все можливе і неможливе, щоб вони були щасливі, зростали і розвивалися в атмосфері затишку, уваги та любові.

 








Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 + 13 =