Я-конференція асоційованих шкіл ЮНЕСКО

24 березня у м. Буча (Київська область) в Головному навчальному центрі “Зелена Буча” відбулася ХVІІІ Всеукраїнська Я-конференція асоційованих шкіл ЮНЕСКО “Вчимося знати, вчимося робити, вчимося бути, вчимося жити разом: трансформація освітнього ландшафту школи засобами сучасних технологій.”
Команда Богодухівської гімназії № 1, у складі: вчителя біології Супрун Тетяни Василівни, учениці 10 класу Лактіонової Надії та учня 8-А класу Шеіна Дмитрія, були учасниками конференції. Учні презентували роботи: “У природи чисте серце” про організацію роботи в школі за кейс-технологіями та “Робота в команді” щодо формування “мяких навичок”.
Команда взяла участь у прикладному подіумі “Кейс-технології від покоління- Z”. Учні активно попрацювали на тренінг-shop по формуванню Soft Skills (м’які навички). Тетяна Василівна взяла участь в теоретичному науково-педагогічному подіумі “Трансдисциплінарна освіта: ми для неї чи вона для нас?”. По завершенню театральна студія НВК Гуманітарна гімназія “Гармонія” представила присутнім спектакль “Сміливість бути щасливим”. Команда Богодухівської гімназії № 1 отримала сертифікати учасників ХVІІІ Всеукраїнської Я-конференції асоційованих шкіл ЮНЕСКО.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

eleven + twenty =