Вітальна телеграма з нагоди проведення у загальноосвітніх навчальних закладах району Свята останнього дзвоника

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

 Щиро вітаю вас зі Святом останнього дзвоника та

успішним завершенням навчального року!

         Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаю учням добре і змістовно відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання. Впевнена, що, повернувшись восени за шкільні парти, вам буде про що розповісти друзям та вчителям.

Хвилюючі почуття переповнюють сьогодні випускників, для яких рік був надзвичайно важливим, вирішальним і відповідальним. Бажаю кожному з вас, шановні випускники, успішно пройти випробування, здобути омріяну професію, реалізувати всі свої життєві плани і задуми. Досягаючи значних результатів в особистому і професійному житті, не забувайте своїх батьків, шкільних друзів, батьківський дім, ваших наставників-учителів, рідний край, впевнено та гордо представляйте Україну та Богодухівщину у європейській і світовій спільноті добрими справами та вагомими здобутками.

        По-особливому урочистий цей день і для батьків. Разом із вами вони пройшли роки вашого шкільного життя, раділи вашим успіхам, переймалися невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку, пам’ятайте, що й вони потребують того ж від вас. Шановні батьки, я вірю, що спільними зусиллями ми й надалі плекатимемо сучасне  й майбутнє регіону – дітей та учнівську молодь, які розбудовуватимуть українську державу, гідно представлятимуть її у світі.

      Шановні вчителі, дякую вам за вашу самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаю нових успіхів, життєвих сил і натхнення!

     Бажаю усім  міцного здоров’я, життєвої наснаги, високих досягнень та здійснення найзаповітніших мрій і задумів!

 

 

З повагою,

начальник відділу освіти                                                         І.О.Повойко           

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

14 − 4 =