До побачення дитячий садочок!

Останні дні травня на Богодухівщині особливо святкові. Адже, у вихованців старших груп  дошкільних навчальних закладів, навчально-виховних комплексів району  відбулися «випускні вечори».

 

Випуск із дитячого садка – особливий день для кожної дитини, адже закінчився перший відповідальний етап життя, скінчився безтурботний період раннього дитинства. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск – це маленька сходинка до нового життя. І тому, випускне свято завжди особливе. Зусиллями педагогічних  колективів організовано цікаві та змістовні свята, які запам’ятаються малечі надовго та залишать добрі спогади про час перебування.

Особлива подяка за підготовку свят, які відбулися  в дошкільних закладах  вихователям, батькам та їх діткам, музичном  керівникам. Під час свята кожен випускник  показав свій талант, свої уміння та навички, які вони здобули в дитячих садках і якими пишаються не тільки вони, але й вихователі та батьки.

Багато хороших слів було сказано в цей день  на адресу всім працівникам ДНЗ, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо хороших, розумних, а саме головне –  здорових дітей, дітей, які мають свої мрії і уподобання, які вміють гарно співати і танцювати, що вдало було показано на святах.

З вітальними  словами до  маленьких випускників звернулись  заступник Богодухівського міського голови Мальована О.А, методист районного методичного кабінету при відділі освіти Богодухівської районної державної адміністрації Педан Л.О., предствники громадськості, батьків, які  побажали  діткам щасливої дороги у майбутнє самостійне, доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та гарного навчання в школі.

 

 

 

 

 

 

Швидко і непомітно минуло свято, а попереду у випускників та їх батьків відповідальний період – ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам, любі наші діточки, а батькам ми бажаємо – терпіння, міцних нервів і мудрості!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 5 =