Дорогі учні! Шановні освітяни та батьки!

Щиро   вітаю усіх вас з   Днем знань та початком нового навчального року!

Свято Першого дзвоника  – особливий день: урочистий і хвилюючий. Адже саме з нього розпочинається цікавий, незвіданий і водночас нелегкий шлях  до нових звершень і успіхів.

Цього дня вперше сядуть за парти і помандрують країною знань першокласники. Віднині для вас багато чого буде вперше: перший дзвоник, перший шкільний підручник, перший учитель. Бажаю вам бути допитливими, активними і не лякатися труднощів.

Майбутні випускники! Для вас це останній Перший дзвоник. Прийміть найкращі побажання здійснення мрій у виборі життєвого шляху!

Дорогі батьки! Сьогодні ваші діти вчаться, а завтра вони своєю працею прославлятимуть родовід, віддаючи сили, знання та вміння на справу розбудови демократичної європейської України. Нехай сторицею окупляться ваші щоденні клопоти, хай тільки радість приносять вам ваші діти, оптимізму, добра, успіхів і впевненості у своїх силах.

Найщиріші слова подяки у цей день – вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави. Я впевнена, що ваші знання, досвід, педагогічний талант і мудрість виховають справжніх громадян нашої країни.

Я бажаю усім учням цілеспрямованості і наполегливості в оволодінні знаннями, вчителям та батькам  – здоров’я, терпіння та нових успіхів ваших дітей. Ніколи не пускайте у своє серце зневіру і байдужість, ставте високі цілі і досягайте їх.

Нехай цьогорічний першовересень несе добрий настрій та мир у кожну школу, у кожну родину.

Успіхів вам у новому навчальному році!

 

 

З повагою,

Начальник відділу освіти

районної державної адміністрації                                   І.О. Повойко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine − seven =