Обдарованій молоді закладів освіти району вручено посвідчення стипендіатів Богодухівської районної ради «Майбутнє Богодухівщини»

21 грудня перед початком пленарного засідання ХХХVІІІ сесії Богодухівської районної ради відбулося урочисте вручення посвідчень стипендіатів Богодухівської районної ради «Майбутнє Богодухівщини» у номінації «Освіта» обдарованій молоді закладів загальної середньої освіти району.

Молоду еліту району вітали голова районної державної адміністрації Володимир Шаров та голова районної ради Сергій Панов.

2017/2018 навчальний рік приніс для освіти Богодухівщини чимало перемог у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з навчальних дисциплін (21 призове місце в обласному етапі), у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт Малої академії наук України (8 призових місць в обласному етапі), в обласних турнірах, різноманітних конкурсах, змаганнях.

Участь в олімпіадах, конкурсах та турнірах – це щоденна робота на уроках і після уроків, в школі і дома, з досвідченими вчителями і самостійно.

Піднятися на вершину слави допомогли здібним учням як особистісні якості: наполегливість, жага знань, уміння сконцентруватись, так і постійна допомога та підтримка справжніх фахівців своєї справи, талановитих вчителів. На олімпіадах, конкурсах уся увага, як правило, зосереджена на учнях. Про учителів, згадуємо менше, хоча кого, як не їх слід вважати співавторами успіху? Додаткові заняття зі школярами, розробка завдань підвищеної складності, пошук матеріалів – вся ця непомітна, але така важка робота лежить на плечах педагогів.  Саме тому слова привітання сьогодні звучали на адресу учителів та керівників закладів освіти,   учні яких стали стипендіатами Богодухівської районної ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

6 + 10 =