«Веселий кастинг з хореографії»

Танець – це маленька модель життя в декількох хвилинах зі своїми емоціями та переживаннями. ( А.В.Вавілін).

Заняття хореографії базується на розучуванні рухів, вправ, елементів танцю, перешикувань і, звичайно, танцях. Танець – є основою хореографічної діяльності, джерелом естетичних вражень дитини, формує іі «художнє я». Танцювальне мистецтво включає в себе розвиток відчуття ритму, вміння чути і розуміти музику та погоджувати з нею свої рухи.

Крім того, дуже важливо, що танець сприяє психологічній розрядці, подоланню негативних емоцій, знімає напруження. Діти прагнуть виразити себе саме через танець.

Сьогодні, 10 червня 2019 року  в таборі відпочинку з денним перебуванням  «Сонечко» на базі КЗ «БОГОДУХІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ №2» за участі керівника танцювального колективу «Дзвіночок» ЦЕНТРУ ДИТЯЧОЇ ТА ЮНАЦЬКОЇ ТВОРЧОСТІ А. Курко-Дерябіної відбулася розважально-ігрова програма «Веселий кастинг з хореографії».

В теоретичній частині заходу діти знайомилися з рухами через які можна передавати свої почуття та емоції. А у  практичній – учні самостійно спробували показати радість за допомогою рухів.

Наприкінці, діти виконали флеш-моб, де  показали як вони радіють канікулам та відпочинку у таборі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 × 2 =