Сертифікацію успішно пройдено

 

Завершився фінальний третій етап пілотної сертифікації вчителів початкових класів у  2020 – вивчення практичного досвіду роботи.

Третій етап сертифікації тривав з 12 жовтня до 5 листопада. Він проходив незалежно від рівня епідемічної небезпеки в регіонах, оскільки відбувався з використанням онлайн-платформ і без відвідування уроків експертами.

Під час третього етапу експерти вивчали практичний досвід учасників сертифікації шляхом проведення співбесіди з ними, аналізу вмінь учителів розв’язувати педагогічні ситуації та анкетування адміністрації закладу освіти і керівника шкільного методичного об’єднання.

У цьому році успішно пройшли сертифікацію 6 педагогів Богодухівщини: Смаковська В. В., Калюжна О. М., Петренко А. О., Снісаренко Н. О.  (КЗ “Богодухівський  ліцей 2″), Кісіль І.П., Любчич Н.М. (ГУТЯНСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ).

Проходження сертифікації дозволяє вчителям отримувати надбавку в 20% до зарплати протягом терміну дії сертифікату – трьох років. Також сертифікат може зараховуватись як проходження чергової (позачергової) атестації.

Тож вітаємо педагогів з підкоренням чергової вершини професійної майстерності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − fifteen =