Семінар керівників закладів загальної середньої освіти району

Цікаво та повчально на базі БОГОДУХІВСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ №1 БОГОДУХІВСЬКОЇ РАЙОННОЇ РАДИ ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ пройшов семінар для керівників закладів загальної середньої освіти за темою «Створення освітнього середовища в контексті реалізації концепції «Нова українська школа», роботу якого розпочала начальник відділу освіти районної державної адміністрації Ірина Повойко.

Під час семінару директор закладу Оксана Михасюк зазначила, що сучасне освітнє  середовище у БОГОДУХІВСЬКІЙ ГІМНАЗІЇ №1 створено завдяки перемозі міні-проекту ініціативної групи закладу «Сучасний освітній простір – шлях до створення Нової української школи» та розповіла про організаційно-управлінські механізми створення освітнього середовища.

Поділитися своїми враженнями та думками учасники заходу мали змогу  під час воркшопу в процесі динамічної групової роботи.

Разом з тим, були розглянуті питання щодо підготовки учнів 11-х класів до ЗНО-2019, організації та проведення спортивно-масових заходів з учнівською молоддю  у 2019 році, про деякі аспекти науково-методичної роботи з педагогічними працівниками закладів освіти  та про хід інвентаризації у закладах загальної середньої освіти району.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × 2 =